SISTEME DE IRIGATII AUTOMATIZATE

Sisteme complete de irigatii pentru gradini / spatii verzi

SISTEME DE IRIGAT PROFESIONALE

Compania noastra va pune la dispozitie servicii de instalare a sistemelor de irigatii complet automatizate.

Proiectarea unui sistem de irigare nu se face “ ad-hoc”,  pentru o udare cat mai uniforma a spatiilor verzi, proiectantii nostri utilizeaza  aplicatii de proiectare in care sunt setati parametrii principali: pozitionarea geogravica, tipul solului, amplasarea fata de vecinatati si arbori de dimensiuni mari, tipul plantelor instalate ce urmeaza a fi irigate.

Calitatea materialelor profesionale utilizate de noi pot asigura o udare corespunzatoare a plantelor, iar prin tehnologia wireless, acum se pot controla si verifica de la distanta parametrii programati.

Sensorul de umiditate din sol  - este un echipament ce nu este atat de utilizat atat de des ca si senzorul de ploaie. Recomandarea noastra este ca acest sensor sa fie nelipsit din locatiile in care sunt instalate sistemele de irigatii, datorita faptului ca este singurul echipament care poate controla exact dozarea cantitatii de apa necesara plantelor.

Utilajele performante folosite de echipele tehnice  fac ca instalarea unui astfel de sistem de irigatii sa fie executat in timpi foarte redusi cu un mimin de disconfort.

PROIECTARE, FURNIZARE & INSTALARE SISTEME DE IRIGARE

TOP